JUNIOR Marketing Technologist

JUNIOR Marketing Technologist

ROCS trenger nye tekniske hoder og flere hender. Fenger det med databaser, SQL og kundedialog? Mangler du erfaring? Ingen problem – vi byr på praktisk kunnskap, personlig opplæring og verdifullt prosjektarbeid. Teknologi, kommunikasjon, koding, design – vi dyrker allsidighet. Vi er generalister og sier JA TAKK BEGGE DELER! Hos oss vil du vokse i mange retninger.

 

Hvem leter vi etter?

Du ser på deg selv som en teknolog, og liker å håndtere “bits’n bytes” samtidig som du har full kontroll på bildeformater, farger og fonter. Du skjønner SQL og forstår databaser, men er egentlig mest interessert i hvordan analyse og data kan brukes. Du må gjerne være nyutdannet og ikke ha en meterlang CV. Vi er ute etter alle typer kandidater som deler vår entusiasme for datadrevet kundekommunikasjon. Send oss en søknad (lars@rocs.no) om du ønsker å bli en fullblods digital markedsteknolog. Vi vurderer kandidater fortløpende.

ROCS - Junior-Technologist

Bli med på vår reise mot stjernehimmelen og det nye digitale universtet. Houston can you hear us – We will solve it!

 

 

 

Stillingen er nå besatt

 

ROCS vokser hele tiden, og vi trenger ofte flere folk. Har du relevant erfaring og kompetanse oppfordrer vi deg til å sende en åpen søknad.
Vi snakker fortløpende med kandidater som kan ha relevant erfaring for framtidige stillinger.