Cecilie fra ROCS og Jørgen fra FOLKA AS
Kunde

Cecilie fra ROCS og Jørgen fra FOLKA AS

Våre partnere styrker vår teknologi og kompetanse

I ryggen har vi et knippe partnere som gjør oss sterkere og gir muligheter i form av kompetanse og teknologi som vi kan tilby våre kunder.

Av: ROCS - ROCS
Sist oppdatert: 2020-09-22T12:01:55.0000000Z

Våre partnere leverer alt fra CRM-system, nettsideløsninger, analyse, innholdsproduksjon og mye mer. Vil du se nærmere på de som hver dag gjør oss enda bedre, kan du lese mer om hvem de er og hva de kan levere i dette innlegget.


Marketing Cloud

Salesforce er en av de viktigste verdensomspennende CRM plattformene. Kort oppsummert omhandler dette styring av kundeforhold som bringer selskaper og kunder sammen. Det er en integrert CRM-plattform som gir alle avdelingene dine – inkludert markedsføring, salg, handel og service – et enkelt, delt syn på hver enkelt kunde. Høres det enkelt ut? Prinsipielt så er dette greit, reelt er det ganske avansert.

Oppsett og planlegging krever innsikt og erfaring. ROCS har vært Salesforce Marketing Cloud sertifiserte en stund, med to ansatte som i dag er sertifisert, og i fremtiden vil det bli flere. Vi kan derfor bistå våre kunder med planlegging, oppsett og operativt bruk av Salesforce Marketing.


fluxLoop

fluxLoop er en ledende leverandør av Analytics for mobilitets- og detaljhandelssektorene. fluxLoop analyserer signaler fra smarttelefoner og sensorer for å skape et sant og bekreftet bilde av fysiske strømmer til enkeltpersoner. Med vår kjerne Pinch-produktserie får klienter grep om innsikt for å øke inntektene, effektiviteten og nå sine mål.

CommunicatorCloud 

Vi er stolte av å være partner med, og brukere av CommunicatorCloud!
Flere av oss har lang erfaring med mange forskjellige publiseringsplattformer, men dette er faktisk det råeste. De leverer rett og slett noe helt annet enn det vi har sett tidligere på markedet.

Når vi er ute hos kundene våre møter vi nesten alltid oppdaterte kanaler i sosiale medier, mens den tradisjonelle nettsiden ikke får samme behandling –denne utfordringen har CommunicatorCloud gjort noe med. Plattformen støtter sosialt innhold, innlegg, artikler og mer.

Her kan vi fremme kundene våre og spre innhold som vi mener er interessante for andre fra LinkedIn, Facebook, Twitter og Instagram. For oss innsiktsnerder så får vi alt vi trenger å vite om trafikken i alle kanaler, alt samlet på en enkelt plattform.

FOLKA AS 

FOLKA AS ble etablert 1. september 2018, og består i dag av Jørgen van Santen, Trond Petter Sætrang og Tora Hesthammer. De to førstnevnte har lang fartstid som kreatører innen markeds- og internkommunikasjon, med bakgrunn fra blant annet Dinamo, DDB og Hyper. Tora er helt fersk i bransjen, men allerede et råskinn innen både formgiving og filmproduksjon! 

I to tiår har vi utviklet kommunikasjon for kjente merkevarer som Telenor, Posten Norge, NSB, TINE, Statnett, Kia Motors, Enova, Byggmakker, NAF og DNB. Vi står også bak en rekke prisvinnende jobber for Coca Cola, Byggmakker, REMA 1000, Gresvig, Statnett, Finansnæringens autorisasjonsordninger og Forsvaret.

I dag består kundelista av solide bedrifter som Reitangruppen, Eika Gruppen, Mestergruppen, Aschehoug Undervisning, TV2 og mange flere. 

FOLKA AS deler lokaler med oss i Fred Olsensgate, og vi trives sammen med kreativiteten deres. Dinamo og Hyper er tidligere felles arbeidsplasser, og vi har derfor lang fartstid sammen med de kloke hodene i FOLKA AS.

Apsis

Apsis skaper personlige og skalerbare markedsføringsløsninger som hjelper selskaper å nå målgruppen deres bedre og skape raskere vekst. Kundene våre setter pris på hvor enkelt plattformen er å bruke og hvor raskt de kan starte bruken. Vår markedsføringsplattform har lenge vært foretrukket av tusener av selskaper både i og utenfor Norden. 


Vi ser imidlertid alltid etter nye løsninger for å bli bedre og gjøre kundene våre enda mer fremgangsrike. Blant annet derfor er våre partnere så viktige for oss. Med ROCS har vi funnet en partner som både er dyktige i hva de driver med, men som ikke minst inspirerer oss til å gi det lille ekstra for å lage løsninger for våre kunder som er helt i øverste divisjon. Kombinasjonen med ROCS og APSIS sammen liker vi å si rocker din markedsføring!


Kitewheel

Kitewheels mål er å muliggjøre en sømløs levering av verdi - ikke støy - gjennom orkestrering av intelligente kundereiser som når kunder i alle livssyklusfaser. Grunnlagt i Boston's innovasjonsdistrikt i 2013, er vi det eneste skybaserte reisehub designet for innovative bedrifter og moderne forbrukere. 

Vi mener kundeopplevelsen er sentral for et merkes suksess, og vi setter æren i vår evne til å tilrettelegge en sømløs prosess. Vi tror på å levere målbar avkastning for våre partnere, og for våre kunder. Vi tror på betydningen av kundereisen.

Tilbake