ROCS hjelper med digital kundelivssyklus
Nyheter

ROCS hjelper med digital kundelivssyklus

Digital kundelivssyklus og rapportering

ROCS bistår Cinderella Eco Group med digital kundelivssyklus og rapportering

Av: - ROCS
Sist oppdatert: 2022-10-11T10:48:43.0000000Z

Cinderella Eco Group er et norsk konsern lokalisert i Midsund utenfor Molde, med all produksjon i Norge fra sin fabrikk i Lyngen, Troms og Finnmark. Gjennom Cinderellas distribusjonsnettverk er det nå installert forbrenningstoaletter på alle kontinenter med en markant vekst i det internasjonale behovet for en løsning som er hygienisk og kan tilpasses steder der tilgang til vann og kloakk er utfordret.

Kundeprogram

ROCS har bistått Cinderella Eco Group med bruk av produkt- og kundedata gjennom onboarding i kundeprogrammet My Cinderella og automatiserte kundedialoger gjennom kundens livssyklus. Her mottar den enkelte kunde tilpasset informasjon om riktig service og vedlikehold av sitt unike toalett, noe som øker mersalg av servicepakker og tilleggsutstyr. Innkalling til og gjennomføring av service på toalettet i riktig tidsintervall øker forbrenningstoalettets levetid og bidrar til økt kundetilfredshet.

 

Kundeprogrammet er foreløpig rullet ut i Norge og Sverige med planer om videre etablering i ytterlige land i året som kommer.   

 

Verktøy for overvåking og observasjon
Forståelse for egne produkt-, leveranse- og kundedata er sentralt for selskapets utvikling.

ROCS har designet og utviklet PowerBI-rapporter der Cinderella til enhver tid vet hvor mange toaletter som er registrert, hvor de befinner seg og hvor mange som er inne på service.

Med denne innsikten sikrer Cinderella nødvendig tilpasning i produkt og etterspørsel og at salgs- og serviceutviklingen er i tråd med deres ambisjoner over tid.

 

Tilbake